بيتزا البطاطس - التعليمية
التعليمية التعليمية
test banner

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

بيتزا البطاطس

بيتزا البطاطس


تجيبى البطاطس وتقطعيها بالطول شرائح طخينة
يعنى البطاطساية الواحدة
اربع شرائح او خمسة
وتقليها فى الزيت
لما تتحمر كدة
ادهنى صينية بالسمن
ورصى البطاطس
ورشى الملح والفلفل
وحطى صلصلة او كاتشب
وحطى اى اضافات تحبيها
انا حطيت طماطم حلقات وفلفل اخضر وزيتون وهوت دوج وجبنة رومى او متزاريلا
ورشيت زعتر على الوش
ودخلتها الفرن
ورشتها بلبن /حليب /علشان تستوى
وبعديها بشوية كمان رشتها بحبة لبن /حليب/كمان
علشان تستوى وتبقى طرية

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

عن الموقع

author التعليمية <<  المدونة المطبخ العربي موقع عربي مختص في الطبخ ، وصفات ومقالات متنوعة من جميع الدول العربية لمحبي فن الطبخ يقدم مقالات ترضي جميع الاذواق و اطباق جديدة يوميا.

معرفة المزيد ←

زوار المدونة

احصاءات المدونة

جميع الحقوق محفوظة

التعليمية

2020