طريقة عمل الجندوفلى (البكلويز) - التعليمية
التعليمية التعليمية
test banner

آخر الأخبار

جاري التحميل ...

طريقة عمل الجندوفلى (البكلويز)



المقاادير

نص كيلو جندوفلى
بصل
توم
طماطم
فلفل اخضر
معلقة زيت
توابل بقى فلفل وملح وكمون

الطريقه

جيبت الجندوفلى وغسلته كويس جدا 
من الرمل ال فيه


وبعدين برده مااقتنعتش بغسيله لان بيكون فيه رمل جوه ومش هايخرج كدا روحت حاطه عليه حبة مايه وغليته غلوه على النار عشان ينزل رمله


 

وبعد مالمايه غلت طفيت وصفيته من مايته وروحت جايبه كل المقادير ال عندى قطعت البصل والطماطم والفلفل والتوم ومعلقة زيت والتوابل وحطيتهم عليه 


 

وحطيت الحله على النار شويه لحد 
مااستوى بالشكل ده

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

عن الموقع

author التعليمية <<  المدونة المطبخ العربي موقع عربي مختص في الطبخ ، وصفات ومقالات متنوعة من جميع الدول العربية لمحبي فن الطبخ يقدم مقالات ترضي جميع الاذواق و اطباق جديدة يوميا.

معرفة المزيد ←

زوار المدونة

احصاءات المدونة

جميع الحقوق محفوظة

التعليمية

2020